Järva Kattklubbs utställning, oj vad bra det gick!

Jarva16hKungsgardenCats SunDog Best In Show!

Ja så är man tillbaka i verkligheten efter en härlig katthelg! Underbart roligt att träffa några av alla de goda vänner vi har i kattvärlden!
Resultatmässigt är jag väldigt stolt och glad över våra missar! Eller vad sägs om dubbla Best In Show för uppfödning och avelshane, Best In Show vuxna hanar, för vackre SunDog som därmed stegade upp till förstaplatsen på Årets Katt-listan! Hurra! Det var det viktigaste denna helg. På lördagen hade vi inte turen med oss för då blev det 2-2 i finalen mellan vår “Dogge” och en annan hane. Därpå lottning eftersom ingen skiljedomare fanns på plats… Och naturligtvis förlorade vår kung. Men på söndagen vann han “alldeles på riktigt” ! Dvs utan lottens hjälp, vilket så klart känns ännu roligare.

 

Jarva16iYaggen BIS avelshane!

Vår snygga unga hunk KungsgardenCats Yagular vann BIS avelshane båda dagar, tack vare sina snygga barns framgångar.  Roger Ek med uppfödningen SoFo cats har 3 riktigt flotta ungar efter “Yaggen” som blev Best In Show-kull på lördagen och hanen i kullen, tog hem BIV-et bland kattungar, kul!

 

Jarva16aSoFo Cats BIS-kull efter vår Yagular!

 

Också fantastiskt roligt med Lindas två Kungsgardenmissar Salsa och Tigger, som kom ända från Finland och reste hem med två sprillans nya titlar i bagaget! Grand Internationell Premier resp. Premier! Såå vackra och väluppfostrade underbara killar!

Pålitliga godingen allas vår Lipton snodde hem BISen för kastrater båda dagar, härligt härligt!
Medans vackra Lo hade otur och föll på lottning i finalen.

Jag vill inte skriva en hel massa jobbig text så ni får några fina bilder istället!

 

Jarva16s KungsgardenCats Ocean Treasure, “Salsa”. Grand International Premier!

Jarva16eKungsgardenCats Tigger, Premier!

Jarva16tKungsgardenCats Lipton, Best In Show Katrathanar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *