En dag på SVT Malmö!

Vi har under våren varit engagerade i inspelandet av vissa inslag till SVT’s höstserie i Barnkanalen, Katt & Company säsong 2! På söndag börjar programmen sändas, kl 18.30 barnkanalen alltså! Ni bara MÅSTE titta! I äventyrsserien Kattonauterna som kommer vara ett stående inslag varje vecka har vår duktiga tjej Katrina en av huvudrollerna! Hon var galet duktig under inspelningarna.

Idag var vi återigen på plats i TV-huset med en hel hög bengaler för att de skulle få representera rasen i det sista programmet i serien (sänds då alltså om 10 v)

Vi hade Cooper-gänget, våra snart 4 månaders ligister plus söta fina Kitty med oss. TV-folket hade fixat innätade kattloger där kissarna kunde chilla mellan tagningarna, vilket funkade jättebra. Alla katter skötte sig helt exemplariskt! Fullt med barn som var publik, de tjoade och tjimmade, musik i högtalarna och allmänt stökig men det rörde inte detta gäng i ryggen! Alla gjorde vad de skulle, Kitty visade hur man springer i hjul och småttingarna höll sig i skinnet och var bara allmänt söta och mysiga hela tiden!

tv5
Barnreportern Wilfred med Panda!

tv4

Tobbe Trollkarl, Erik och Kitty!

tv6

Kitty chillar lite innan tagning!

tv1

Fifi som inburad försteskötare åt småstjärnorna!

tv2

tv3

Det blev kanske inte så mycket vila i logen då förstås..
Full fart mest hela tiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *