Fantastiskt fin helg!

grizzlibis

Grizzly Best In Show!

Ja det här var ju en riktig toppenhelg! Lördagen spenderade vi i Danmark, närmare bestämt i Köge på kattutställning. Målet där var att försöka kvala våra yngsta utställnings-och avelsämnen till World Show i Wien i slutet av oktober! Lilla Polo Pony och syrran Pure Bliss skötte sig helt fantastiskt bra och tog sina kvalpoäng med glans! Konkurrensen var tuff och dessa småttingar är inte mer än på dagen 4 månader så matte var galet stolt! Pony tog dessutom BIV-ungdjur och vidare också Nomineringen till finalen! Så vann han bästa ögon i Bengalspecialen!

Om möjligt ännu bättre gick det för vår fina Koala, allmänt kallad Grizzly till vardags! Stor och härlig juniorkille som var på plats med husse och matte Pia och Lennart! Grizzly blev dels Bästa bengal i en specialtävling för endast bengaler och inte nog med det, han drog också hem stora Best In Show-priset med alla domarröster! Hurra hurra så stolta vi var!!

Söndagen har vi spenderat med att frakta ett gäng katter till och från hjärtscanning i Helsingborg. Fyra filurer fick sina hjärtan  undersökta och med beröm godkänt! Härligast var nog att Cooper var med för femte gången, nu hela nio år gammal, och med ett alltjämt perfekt hjärta!

Övriga gosnosar med friska hjärtan denna gång var Dolphin, Yagular och Leonora! Nu har vi endast tre katter kvar att scanna i november, så har vi repat av 2016’s hela planerade gäng!

Cooper HCM-negative!

cooper-1

Dolphin HCM-negative!

Flipper1

Leonora HCM-negative!

leoute2-0170

Yagular HCM-negative!

yag2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *