Top score weekend!

dakc

BIS till Lo, Dogge och Lipton!!!

Vilken härlig helg vi haft! Bästa Sanna och Hillevi (vardagsmatte till SunDog och matte till egna Kungsgardenprinsen Lipton) åkte till Falun och Dalälvskattens utställning med tre katter i bagaget:

Förutom då SunDog och Lipton hade Sanna sin hjärtekatt och allas vår stjärna Lo med sig.
Alla BIV (bästa spotted bengal) hamnade hos Kungsgarden båda dagarna OCH FEM Best In Show titlar! De vann allihop! Så himlans härligt och galet stolta är vi över våra gyllene gosnosar som aldrig gör oss besvikna.

SunDog, eller Dogge som han kallas, tog sitt tionde BIS i vuxenklass och det över mer än två års spännvidd, då förtjänar man den exklusiva titeln DSM- Distinguished Show Merit! Han var den femte i raden av framgångsrika showkatter tillhörande Kungsgarden som erövrat den titeln! Hurra!
I Finland och Rumänien hade vi också utställningskissar på plats! De hade jättefina framgångar och vi är så tacksamma och stolta över att de får sån fin uppmärksamhet både när och fjärran.

Nästa stop på show-touren är Östkattens utställning i Norrköping redan nu till helgen, 8-9/10. Har ni vägarna förbi är ingen gladare än vi om ni kikar in för en gos- och pratstund med oss och kisarna!

 Distinguished Show Merit! DSMdak16

fmk-13-131

Lo Bisade också, alla röster!

dak16a

Kungsgarden Tinker Bell, BIV & Nominerad BIS i  Rumänien!

dak16d

KungsgardenCats Ocean Treasure (Salsa) och KungsgardenCats Tigger i Finland, 
de knep båda sina certifikat och Salsa blev även Nominerad BIS!
dakb

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *