Östkatten ny topphelg!

ost16c

Grattis KungsgardenCats Koala aka Grizzly!

Ja så har det gått en vecka sen senaste showen. Östkatten hade som vanligt fixat en riktigt trevlig utställning med bra flyt och positiv crew!

Tyvärr fick beslutet bli att lämna småttingarna hemma, hade verkligen sett fram emot att ställa kull här men smittläget gjorde att vi avstod. Magsjuka har härjat i utställningssvängen, och småsladdarna är naturligt mer känsliga för att dra på sig sådant så de fick stanna hemma. Vi nöjde oss med att ta med Lo som är vuxen och bor uppe hos Sanna i Knivsta, så ingen risk att få smittan hem till oss.Att både bedriva uppfödning och ett “showstall” kan vara knepigt, man får aldrig låta ivern att vinna priser och pokaler gå före förnuftet.

Dock så var Kungsgarden väl representerade ändå med utflyttade darlings så inget synd om oss alls!

Vann gjorde de faktiskt allihopa! Ja nästan =) Våra pålitliga ringrävar Lo och Lipton gjorde ingen besviken utan tog hem Best In Show vuxen hona resp kastrathane båda dagar! Ett om möjligt ännu större glädjeämne var underbart vackra KungsgardenCats Koala, till vardags kallad Grizzly. Han vann Best In Show-juniorer båda dagar! Så roligt att domarna äntligen vaknat och börjat inse vilken bra katt han är. Minkfärgad som han är så har han fått kämpa hårdare för sina vinster, men nu när han börjar bli vuxen och harmonisk i sin kropp så är det svårt att se förbi denna prins.

Grizzlys storebror Frazze, KungsgardenCats Key Lime Pie tog den högsta titeln, Supreme Champion! Vi är så tacksamma mot Pia och Lennart, killarna ständiga slavar, som åker runt på så mycket utställningar och visar upp sina fina killar! De är verkligen fantastiska representater för vår avel. Inte bara toksnygga utan dessutom så väldigt trevliga och rara! Ja katterna då, men det är inget fel på husses och mattes temperament heller! =)

KungsgardenCats drog även denna helg hem Bästa uppfödning!

Fina vinnarbilder av fotograf på plats! Enjoy!

Nu vilar vi oss i form fram till nästa stora event, och det är stor på Riktigt!! World Winner Show i Wien, Österrike!

Lo & Sanna!

ost16a

Lipton & Hillevi

ost16b

Frazze, Pia & Lennart

ost16e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *