Vilken avslutning på show-året 2016!

qleopatra-bis

Best In Show på debuten!
Vackra lilla Qleopatra med familj!

Av tradition håller Ädelkatten sin årliga utställning första helgen i december, och av tradition är Kungsgarden alltid på plats! Av tradition brukar någon av våra katter även lyckas knipa med sig en Best In show-vinst hem. I år var det ett väldigt bra “traditionsår” då Kungsgarden kunde avsluta 2016 med inte mindre än hela 6! Best In Show-titlar! Woop woop!!

Alltså vi är så galet stolta och glada över våra fina missar som aldrig gör oss besvikna. Och tack alla underbara människor i vår “extended family” som hjälper oss, älskar våra katter och tycker det är så spännande med utställning att ni orkar, släpa både er själva och era fyrbenta land och rike runt.

Extra roligt i år med lilla Qleopatra fem månader som utställningsdebuterade ihop med sin familj. De var alla nybörjare och de fick en riktig smakstart! Småsladden fick massor av beröm under bedömningen och belönades med både Ex 1, BIV bland ungdjur, Nominering till final OCH slutligen Best In Show kattunge!

Detta är ännu en tjej från vår Uzelots första kull, i november var lilla Qorint ute och nosade på showlivet med nästan lika fina resultat, nämlligen Ex1, BIV och Nom till Bis.

Vidare tog vår magnifika Dolphin sin fjärde Best In show-titel detta år, och den första som helt nybakad vuxen ung man! Han är så vacker så man nästan tappar andan om ni frågar mig, så jag är inte alls förvånad. Det var en härlig känsla att se både honom och SunDog i samma final, sida vid sida. På söndagen var det SunDogs tur att dra längsta strået och få med den fina BIS-rosetten hem!

Fantastiska underbara världsbästa Cooper var med och hade en soft helg i buren, medans hans vackra barn tampades om placeringarna och gjorde det så bra båda dagar att pappa Copsen kunde hala in Best In Show avelshane minsann!

Och med allt detta i hamn så vann vi då även Bästa Uppfödning på söndagen!

Nu tar Kungsgarden ett långt jullov då vi bara ska lata oss och gosa med alla missar, inte minst med småsladdarna i bolådorna!

Åter på banan räknar vi med att vara i slutet av januari!

KungsgardenCats Dolphin BIS!

flippbis

Absolutely Super Cooper BIS-avelshane!

coopavelbis

Cooper fick träffa en av sina gamla favoritdomare igen!
Marie Westerlund har dömt honom otaliga gånger under åren 2008-2011 då han
själv härjade i prislistorna! Tycker båda två ser väldigt nöjda ut!

coopermarie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *