Gott Nytt År alla vänner!

happy

Vi har haft ett helt fantastiskt framgångsrikt år 2016, som tex Årets Bästa Bengaluppfödare inom SVERAK för 5e året i rad (och tillika nr 2 bland ALLA kat 3 uppfödare!!), inte mindre än 3 första platser på Årets Katt-listan och en hel drös övriga fina topplaceringar! Mer info om detta kommer snart 😉

Vidare så har riktigt många extrafina underbaringar sett dagens ljust här på Kungsgarden under året och vi har sparat en hel liten drös med framtida stjärnämnen för både avel och utställning!

Nya fina importer har landat, några andra har flugit iväg på egna äventyr till främmande land…

Vår stora Kungsgardenfamilj med härliga fina familjer och människor som velat öppna sina hem för våra små raringar ökar ständigt och vårt glada utställningsgäng har också blivit några fler, vilket vi är otroligt stolta och tacksamma över!

Vi kan bara hoppas 2017 får fortsätta på detta sätt, vi hoppas på en smakstart med nya importer och nya kullar redan under de första månaderna… To be continued.. =)

Så väl mött på andra sidan nyår, nu ska vi hålla nyårskväll med härlig middag och förhoppningsvis lugna katter inför tolv-slagets alla raketer…..

GOTT NYTT ÅR!!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *