Vi har en Baltic Winner!!!

BWlippe.jpg1

 

 

 

 

 

Till våra 7 tidigare vinnar-titlar kan vi så även detta året adda en exklusiv sådan!

Världens underbaraste mest framgångsrika bengalkastrat genom tiderna – Europa runt, allas vår Lipton gjorde det igen! Han tog med sig matte Hillevi och drog till Litauen för att hämta hem Baltic Winner-titeln! Och med 3-1 röster var det ju inte precis någon snålseger heller!

Galet stolta är vi och såå tacksamma att Hillevi orkar släpa sina fantastiska grabbar utland o rike runt. Lillebrorsan Dogge var också på plats och fick superfin bedömning men han tävlar ju numera i samma klass som Lipton (kastrater) och fick denna gång se sig slagen. Han behöver nog växa på sig ännu ett år för att på riktigt kunna hota storebror i såna här sammanhang.

Stort grattis till ännu en fin titel Lipton med matte! Hela långa fina riktiga namnet är numera då:

BW SW SP KungsgardenCats Rhapsody In Groove DSM DVM. Strålande!!!

BWlippe8 BWlippe5 BWlippe3 BWlippe2 BWlippe4 BWlippe7

De sista tre bilderna är på Dogge, KungsgardenCats SunDog som ju också var med matte och storebror.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *