Och nu har vi en ny Junior Winner!!

JWUnderhunden1

Stolt stolt stolt! Vår vackra Underhund har haft en strålande vår och dragit hem inte mindre än 7 Best In Show! Då får man gott och väl titulera sig  Junior Winner, det räcker med fem BIS-vinster och kissen skall vara under 10 månader gammal när de samlas ihop. Inte allt för lätt ska jag säga, många snyggingar från alla olika raser ute på banan. Men Underhunden fixade biffen och blev därmed vår femte JW!

Blir så stolt när domarna berömmer hans “teknik” dvs hur han är byggd, framförallt då hur huvudet är uppbyggt, för vi kämpar hårt och målmedvetet för att nå den fulländade typ vi strävar efter. Inte där än, men känns som att vi iallafall hittat rätt väg! Att han sen dessutom har en snyggt målad stass med härliga färger och kontraster gör inte saken sämre såklart. Men det är alltid av mindre betydelse för mig, kattens typ och uppbyggnad är grunden för allt! Måla ladan får man göra sen!
Dessutom tog ju även hans mamma JW-titeln 2015! Vilken gör det hela ännu mer speciell. Idel ädel avel! Nu hoppas vi på en framtida avkomma till Underhunden som kan följa i dessa spår =)

Underhunden är fött född och uppvuxen hos Sanna och Jocke i Knivsta och ALL cred till dem för att han är den trygga och coola trevliga kille han utvecklats till! Såå tacksam!

Underhunden heter till fint KungsgardenCats UnderDog

JWUnderhunden4

Våra tidigare JW katter är:

KungsgardenCats Kool Ozelot 2012

jwtiger

KungsgardenCats Keep Lovin Lo 2012

jwlo

KungsgardenCats Flawless By Fifi 2014

JWFifi

KungsgardenCats Yellow River (Underhundens mamma) 2015

JWJello1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *