Välkommen in i bolådan! Söker du bengalkattunge? 

Dessa små bengaler frodas just nu på Kungsgarden och föds upp med största omsorg och kärlek för att bli modiga och friska individer som är redo för sina nya hem den dagen de flyttar.
Vi ser gärna att ni berättar om er själva vid kontakt så att vi kan bilda oss en uppfattning om vilken liten personlighet som passar just er. En bengal liksom andra husdjur kräver familjens engagemang och långsiktigt tänkande, men lovar så mycket kärlek och berikning av tillvaron i utbyte! 

Dulcinea & Yagudin fick fem vackra småsladdar den 14 september hos Sanna i Knivsta. Alla dessa bengalkattungar har redan hittat sina framtida hem!

Pacific Pie & Takoda har tre minileoparder i bolådan! De föddes 10 september och är under utvärdering.

Fler bilder kommer när dessa små bengaler är lite äldre. Söker du en kattunge är du välkommen att höra av dig. Du kan läsa mer om föräldrarna under våra "Hanar" och "honor".

 

Unicornia och Yagudins kattungar är här! Födda 2017-08-14

En hel liten hög vackra småsladdar nedkom Unicornia med i augusti. Dessa är dessutom Yagudins förstfödda barn, och de är otroligt vackra! I den här kullen finns eventuellt en marbleflicka ledig. Kontakta oss gärna för fler bilder om du är intresserad av en underbar bengalkattunge. Du kan även läsa mer om föräldrarna Yagodin och Unicornia under "Hanar" och "Honor".
 

Våra kattungar tingas snabbt. Hör av dig till oss vid intresse! 

Kontakta oss

Ingen ledig bengalkattunge som passar dig?
Kika in på våra planer!

Planerade kullar