Vårbebisar!

Åh så glada vi är över våra vårkullar som trillat in! Man tröttnar aldrig på att se de nya små liven gno runt i bolådan !

Fina duktig Elora har fått sin första kull, 4 små gyllenprickar som växer så det knakar! Hela familjen mår prima och Elora tar sin nya roll som mamma på stort allvar och kunde inte vara stoltare! 
De har hunnit bli hela 3 veckor redan! Superflotta verkligen!

Katniss bebisar är inte ens en vecka ännu, men även de mår prima och har jättefin tillväxt!

Vackra härliga färger och kontraster. Katniss har verkligen mognat nu till sin andra kull och beter sig som hon inte gjort annat ! Första kullen fick byta bostad ganska ofta då hon hade svårt att nöja sig med det stället matte försökte erbjuda… Nu ligger hon fortfarande så lugnt och fint med hela gänget i samma bo som de föddes i!

Nu ser vi fram emot att följa dessa smågrisar och deras utveckling. De bor båda hos sina härliga fodervärdar i Malmö resp Lund, så de får stå ut med att bengalmormor dyker upp titt som tätt eftersom jag har svårt att hålla mig därifrån!

Vi hoppas även på småprickar i båda april och maj, både här hemma på Kungsgården i Flyinge och hos ett par andra fina fodervärdar i Malmö. Så vi återkommer såklart med närmare info om det!

Även då leopardfläckigt tror vi på! Det är ju vårt favoritmönster verkligen! 🙂 

Här kommer lite härliga bilder att njuta av !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *