Sommar 2022!

 

Hej alla!

Nu är det sommar 2022 redan! Tänk att vi fött upp dessa fantastiska, beroendeframkallade väsen sedan 2006! Wow helt otroligt så mycket vi fått uppleva med våra gyllenprickar! Tacksamhet på så många plan. 

Ödmjukhet inför livets mirakel, all den glädje som att leva nära djur ger, att se nya individer utvecklas från allra första dagen i deras liv, att få dela stunden med adoptivfamiljer den dagen de äntligen får hämta sin nya familjemedlem, inte sällan efter evighetslång längtan och väntan! 

 

 

Glädjen och spänningen i utställningslivet. Härliga långvariga vänskapsband vi fått genom detta.  Moroten med bekräftelse från alla domare, all glans och pokaler, som visar att vi gör något rätt, att våra katter inte bara är underbara i temperament utan också top notch vad gäller catwalk-standard på rasen. Tacksamhet. 

Någon gång ska jag göra en meritlista på vad våra bengaler lyckats skrapa ihop! De skulle vunnit bengal-OS många gånger om, ifall det funnits! 

 

 

Världen har varit upp och ner i flera år nu. Covid, krig.. Mycket oro och ensamhet för många människor. Vi behöver våra djur mer än någonsin, den kärlek, livsberikning och det lugn husdjur skänker oss  är ovärderlig. 

 

 

Glöm aldrig bort ditt djur. Glöm aldrig hur mycket han eller hon gett dig genom glädje och  sorg, den dagen livets höst kommer och det kanske blir täta och kostsamma veterinärbesök. Kärlek och respekt för en annan varelse kan inte mätas i pengar.
Mitt hjärta går i tusen bitar, då jag hör om familjemedlemmar som överges på olika vis då de blivit seniora och “besvärliga” att ta hand om på ett eller annat vis. Eller bara “tråkiga” …. Så tänk efter före, ett djur är inte en tillfällig förströelse utan en livslång själsfrände!

 

 

 

I år har vi haft ovanligt lite kullar hittills, pga bröllop i familjen som skedde på annan ort. Dvs då kan man inte ha massa extra småtassar att försöka hitta kattvakt till… Men nu ser vi hösten an med stor spänning! Vi hoppas på flera otroligt fina vackra fantastiska småttingar som kommer lysa upp i höstmörkret. Så kika in på vår planeringssida, där ser ni vad som är på gång! Hör av er om ni blir sugna på att få dela ert liv med en eller två! Ibland har vi vuxna som söker nya hem, efter avslutad avel här, och ibland söker vi fodervärdar.

 

 

 

På vårt Instagram KungsgardenCats kan ni följa våra katters dagliga liv, och där är också det ställe våra nyfödingar dyker upp först! 

 

 

Njut av den svenska sommaren, underbart är kort! Men höstens myskvällar med te, ljus och filtar, OCH en eller flera pälsvänner som värmedynor är inte så dumt det heller ! 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *