Österrike – Wien, here we come!

ww16

Idag startar vår resa mot årets upplaga av World Winner Show! I fjol gick den ju i Malmö, så det var helt på hemmaplan. Men i år är det alltså Österrike som är värdnation för denna stora tilldragelse. Ca 1500 katter möts och tävlar om de åtråvärda pokalerna, men ännu mer så möts vi uppfödare från hela Europa och även andra världsdelar som tex Sydamerika, vilket är minst lika spännande och utvecklande!

Detta är nog den enda utställningen vi åker till utan hopp om vinstbuckla. Kanske händer det en dag men här är målet i första hand att göra bra i från sig bland bengalerna. Kommer våra katter stå sig även i år? Vi har en lång framgångsrik radda med BIV och Nom från de 9 WW vi deltagit i hittills, så vi hoppas såklart på lite cred även i år. Men framförallt ser vi fram emot ännu en galen tripp med bilen full av underbara Crazy Cat Ladies och några dagar och kvällar i Wien med shopping och god mat!
Vi reser med 6 fyrbenta kungligheter (SunDog, Dolphin,Katrina, Pony, Bliss & Mulican) och ytterligare två (Lo och Lipton) kommer direkt med flyg från Stockholm!

Ni här hemma får gärna hålla tummar och tassar för oss alla! Maken och sonen stannar på hemmaplan och servar  alla de fyrbenta som slapp följa med! =)

Vi bjuder på lite fina bilder från fjolårets WW i Malmö, det största som någonsin anordnats! 

ww15n-kopia-kopia ww15xx ww152 ww1512

ww1518

wwlo3b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *