Katrina i toppform! Grattis till IP, BIS & BOB!

Katrina3
Först blev vi International Premier!

Härom helgen for vi till Danmark för att plocka på oss lite utlandscertifikat inför den fortsatta tävlingssäsongen i vår.

Vår Flipper dvs Dolphin till fint, var med för att förhoppningsvis bli Internationell Champion och vi hade även lånat med Katrina från Lina, hon behövde också få sin IC-titel, fast för kastrerade katter och då heter det Internationell Premier istället.

Iallafalll så började dagen gott med att båda kissarna belönades som klassvinnare och fick sina välbehövliga certifikat. Flipper hade konkurrens i sin klass vilket ju alltid är lite nervöst, men han är grymt snygg den katten och svårslagen, så även denna gång visade det sig.

Sen var det Katrina som storstilade denna dag. Lätt som en plätt tog hon Nomineringen och gick till final. Vann först så bland kastrathonor och blev därmed Best In Show, sen jämfördes hon med bästa kastrathane och då fick hon flest domarröster och gick därmed vidare till Best of Best-finalen! I den slutade hon på en hedrande fjärdeplats vilket vi är såå stolta över!

Nu kan både Katrina och Flipper åka vidare och slåss om nya titlar och vinster både här hemma och utomlands.

… och sen Best In show OCH Best of The Best 4!

Katrina2

Men hemma är jag bara en helt vanlig katt! =)

Katrina1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *