En liten vacker debutant med brödbakande tassar!

Sk17zz

En liten Underhund med brödbakande tassar njuter av all uppmärksamhet på sin första show!
Best i Variant och Best In Show blev resultatet!

Vi har nu tre helger i rad varit på utställning, med idel framgångar. Efter Kristianstad hade vi fantastisk helg i Danmark med tredubbla Best In Show-vinster för två veckor sedan, och nu i Stockholm denna helg idel nya vinster, titlar och mer vinster! Underbara katter som alla uppför sig så bra så man blir rörd.

Helt fantastiskt att fått följa en kille som våran Flipper, KungsgardenCats Dolphin. Han började sin utställningsbana som liten kattunge, mycket blyg och skakig. Men snäll. Sakta men säkert har hans självförtroende växt ikapp med hans övriga mognad och idag är han en PRINS som vet mycket väl hur man visar upp sig på bästa sätt och dessutom gillar det!! “Bakar bröd” med framtassarna under alla visningar. Älskar den här milda killen som är så noga med att alltid göra sitt bästa. Han vet precis vad som förväntas av honom i olika situationer på en utställningsresa. Och han är så lyhörd och ivrig att göra det han ska. Gissa om han belönas med tusen pussar! Av alla!! Man blir stolt och rörd i sitt uppfödar/mammahjärta över att ha bakat en sån individ. Flipper tog hem Best In Show för tredje helgen i rad!

I helgen debuterade även en ny liten Kungsgardenkrabat. Underhunden! =) KungsgardenCats UnderDog har redan fått det perfekta smeknamnet Underhunden och han är faktiskt ett litet underbarn. En mycket speciell individ med alla delar på rätt plats. Inklusive de brödbakande små stora tassarna! Redan nu vid debuten bakade han på för fullt. Underbart!

Underbara Underhunden tog sina domare med storm och slutade som Bästa unga bengal och tillika Best In Show -kattungar!

Vi hade en till liten debutant, lilla Eclips. KungsgardenCats Total Eclipse. Hon tävlade i samma klass som Underhunden och slog visserligen till som bästa honkattunge, men fick se sig slagen av sin styvbror om bästa kattunge totalt.

Vår uppfödning belönades med bästa uppfödning båda dagar (på söndagen delade vi segern med våra svåraste motståndare Pia Pizzis, och ja, delad glädje kan faktiskt vara dubbel glädje. Det var precis lika roligt som att vina själv!

Njut av lite fina fotografbilder, tagna av Madelene Johnsson, på våra brödbakande kissar!

Flipper bakar lika fina bullar han!

Sk17i

KungsgardenCats UnderDog, Underhunden med sin domare.

Sk17u Sk17q Sk17t

KungsgardenCats Total Eclipse, våra andra lilla debutant!

Sk17qq Sk17qqq Sk17qqqq

KungsgardenCats Polo Pony, vår fina juniorpojke som tog hem ett Bäst I Variant (BIV)
över tom de vuxna katterna! Och en Nominering till finalen.

Sk17qqqqq Sk17qqqqqq

Vackra fina Taxen, KungsgardenCats Daisy Duke of Nordic Glow.
Kom med matte Mira från Åland och fick ett BIV och Noninering i belöning för det, hurra!

Sk17e

Vem kan motstå Mr Grönöga him self?? Lipton BIV och Nominerad båda dagarna

Sk17d

Till slut några fler vackra bilder på vår fina Dolphin. Älskar den här katten så mycket.

Sk17h Sk17g Sk17f

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *