World Winner Show 2017 i Riiswijk, Nederländerna! Vilken helg!!

Våra fyra fina fianlister, enjoy!

Fem hungriga crazy cat ladies, 12 taggade katter i en tetrispackad hyrd minibuss på road trip till World show! Precis som det brukar alltså, sista veckan i oktober. Tio år sedan vi åkte första gången. Då hade vi en katt med oss =) Nu har vi spårat ur lite mer kan man säga.

Men det är verkligen en upplevelse! Årets upplaga var en stökig tillställning med många arrangörsmissar, men trots detta så hade tur med annat, resa, väder och att få en duktig domare. Väldigt kompetent på rasen. I synnerhet på de brunspottade. Hur det gick ? Vårt rekord innan på World Show var att vi en gång tagit alla BIV vi hade katter till och en annan gång lyckats få med 2 katter till finalerna. Detta har känts jättestort då man vet hur enorm konkurrensen är från vackra katter från hela världen.  I år var förutom Europa långt-bort-i-stan-länder som Kina, Sydamerika och Nya Zeeland representerade. I år så tog Kungsgardenkatter hem alla BIV vi hade katter till OCH fick med hela fyra katter till finalerna! Helt fantastiskt. Så stolta och lyckliga. Vi har ett fantastiskt gäng med kattälskande ägare/fodervärdar/sidekicks som verkligen verkligen lyfter katterna till stordåd med all sin kärlek och kunskap, det är värt ALLT!
Så hade vi naturligtvis gärna velat komma hem med en WW-buckla också, men det blev inte så, burmorna blev för svåra även i år.. Så på det igen nästa år! Skam den som ger sig!

1700 katter på årets upplaga. I vår katergori korthår gick endast 10% till finalerna, så det var verkligen hård gallring. 90% fick stanna i burarna om söndagen. De var så fantastiskt coola och duktiga våra vackra prickisar. Svårt och läskigt att stå på så stor scen för en liten katt.

Mer bilder och resultat kommer imorgon. Tänkte ni skulle njuta lite av filmen idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *