Välkommen 2018!

bisfraset18a

 

Nytt år – nya tag! Nya utmaningar, nya småsladdar och nya framgångar =)

Utställningsåret kunde inte börjat bättre. Utställning i Uppsala nu i helgen som var.

Vi hade tre Kungsgardenkatter på plats och trot eller ej men ALLA TRE lyckades dra hem Best In Show-vinster i sina respektive kategorier! Hurra va bra de är! Äldst påplats var storakillen SunDog, numera kastrat och matte Hillevis stjärna just nu. Storebror Lipton har ju fått lite ledigt från catwalken sista året. Dogge tog hem kastrat-BIS’et minsann!

Så hans supersnygga son som är helt färsk i vuxenklass sen senhösten, han imponerade stort på domarna med sin utveckling och mognad för att bara vara en ettåring. BIS där bland fertila hanar i riktigt grym konkurrens! UnderHunden som han kallas är något helt speciellt.. !

bisfraset18b Underhunden stolt!

Tredje prickusen var tonåringen Blue Fin, som kom med matte Pia och likaså han tog domarna med storm. Finalplats och seger i junior-ligan! Blue Fin får domarna att tappa hakan med sin härliga storlek och och väldigt harmoniska “teknik” dvs alla hans delar och detaljer har en sån oerhört fin balans sinsemellan vilket gör honom rejält svårslagen!

Nu är det snart igång på allvar med utställningar igen, så om två veckor drar vi till Örebro där det också kommer vara stor prisutdelning för pristagarna på Årets Katt-listan för 2017, och Kungsgarden har några fina priser att hämta där 😉

bisfraset18c

Fina Blue Fin, härlig juniorkille med mycket av det mesta av allt !! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *