2018 bjuder på nya småsladdar!

kittygrupp

Precis dagarna innan nyår kom vår senaste kull. Fem underbara små sladdar efter mina favoriter Cooper och Kitty. De är precis såå fina som vi hoppats och drömt. Vi kommer naturligtvis spara någon eller några, men blir såklart även ett par som kommer förgylla livet för nya adoptivföräldrar.

lila5 rosaprick2

Innan jul kom Dumas hett efterlängtade sladdhög och de är nu fyra veckor och börjar visa sina härliga personligheter. De är mycket mycket vackra med fantastiska mönster och mycket utrycksfulla huvuden. Tre små killar som kommer göra sina framtida mattar och hussar mycket lyckliga!

Boy2a

Boy2d

Så har vi även lite bakugnar där det jäser ordentligt just nu, förväntat färdigbakt i slutet av januari och början på februari. Väldigt väldigt spännande som alltid!

Såhär ser det ut när en hona får “rosa hallon i buskarna” =) vid ungefär 3 veckors dräktighet och då vet man där jäser! Så just nu har vi lite fina hallonodlingar på G!

26732689_1962653650417258_612183095_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *