Underbart lyckad helg i Vårgårda! 19-20/5

Balthazarbis1

Stort Grattis till
Snygga Emma och KungsgardenCats Balthazar, dubbla BIS-vinnare denna helg!

 

Förra helgen var vi i Vårgårda för ännu en utställning. Ja vi ÄR galna, vi får aldrig nog!!

Kattutställning har allt: Spänning, taktik, lärorikt och inte minst socialt superkul att träffa alla fina kattvänner och förhoppningsvis få träffa lite utflyttade godingar. Så underbart att se dem utvecklas. Jag är verkligen tacksam att vi har så många fina ägare och katter som gillar detta med utställning!

Denna helg var vädret på topp, tillika kissarna! Lördagen fick vi hela fyra Best In Show till Kungsgarden: Tiger Shark slog till på sin allra första show som vuxen hunk och tog hem BIS’et med ALLA röster!!

Balthazar som kom med sin matte Emma gjorde typ detsamma, knappt torr bakom öronen och precis just fyllda ett år slog han till med dubbla BIS denna helg!! Braaa jobbat Emma och Basse! Nu är ni väl värda lite sommarlov!

Vidare hade vi Flipper med oss i hopp om ett BIS som avelshane och det gick hela vägen båda dagarna! Tack vare hans fina barn Tigerhajen, Balthazar och Sea Bass som hjälpte papsen till höga poäng!

KungsgardenCats tog även hem Bästa uppfödning båda dagarna. Vad ska man säga ? Glad och ödmjuk inför den framgång våra katter röner. Tacksam att domarna gillar det de ser.

Bästa Sanna och jag hade superhärlig helg ihop. Var länge sedan vi sågs på show nu och det blev en helg fylld av planering av både framtida parningar och utställningar! Ja förutom att matcha våra medhavda praliner då förstås!

Tack alla som förgyllde vår helg!

spinn18 spinn18a

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *