Baltic Winner 2018! Favorit i repris!

bw5                Nybakad Baltic Winner!!
BW SP SC KungsgardenCats SunDog DSM DVM 

Ja visst är de duktiga!!? Våra fina kissar, och deras mattar/hussar! Hillevi tog återigen till Baltic Winner, detta år gick evenemanget i Riga, lite av tradition för henne. Denna gång fick Lipton bli hemma, eftersom han tog hem titeln förra året och därmed behöver han ju inte ha den igen =) Utan i år blev det stallkamraten Dogge som fick åka ihop med lillebror Pandan som behöver rutin på resor och utställningsvana.

Och ja det gick ju lika bra i år! Pandan gjorde även han mycket bra ifrån sig och tog hem total-BIV’et bland bengalerna, trots att han var yngst i gänget! Men föll på snöret in i finalen.

Dogge däremot tog sig hela vägen till titeln. Duktig kille detta! Fantastisk showkatt som har allt, look storlek och framförallt charm! Det märks att han trivs och domarna drunknar lätt i hans turkosgröna ögon!! Mycket stolta uppfödare är vi och kan därmed lägga ännu en titel till våra uppfödningars samlingar.  Vi har nu 9 Scandinavian Winners, 7 Junior Winners och 2 Baltic Winners! Hurraaaaa!

bw6

bw4

bw3På hemfärd! Grabbarna flög cargo, det fungerade hur fint som helst! (Hård bur dock på själva flygningen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *