Sommar, sol, BIS-vinster, Tyskland och liten baby boom!

kitty1a

Hej alla vänner!

Ja att det är sommar och sol och extrem hetta har väl inte undgått någon gissar jag… Till och med de värmeglada katterna har fått lite nog. Våra killar med rejäla rastgårdar väljer att gå ut efter midnatt. Dagens spenderas inne på svalt stengolv.

Inne i huset hos oss frodas sommarskörden av småsladdar. Tre kullar har vi hemmavid och ett ena barn, lille Enzo, hos fodervärd Elin och mamma Hella. Småknytt uppskattar ju värme och växer bra i det, man får bara noga se till att de diande mammorna får i sig nog med vätska, så här tankas det på med blötmat så mycket de bara vill äta!

Pälsgrupp

Blev en riktigt grabbsommar! På 9 småttisar är hela 8 boys! Trodde först alla nio var killar men åtminstone en liten en behagade göra könsbyte (läs matte såg fel) efter en vecka, och hurraaaa så hade vi en keeper iallafall! Stolt pappa till alla utom Enzo är Underhunden. Han levererar! Skulle utan att blinka kunna spara allihopa om jag inte redan fyllt kvoten med killar här på Kungsgarden.. Nu får de istället glädja alla fina familjer som väntat och hoppats. På en minihund. 🙂

36815656_2187275627955058_3048671278232764416_n I Karlstad sista helgen i juli levererade Underhunden och hans pappa Dogge som vanligt och tog båda hem välförtjänta BIS båda dagar! Bra jobbat Sanna och Hillevi!

väk18

Vi har också hunnit en sväng på utställning i Danmark, Sanna och jag tog Boss med oss till Herning. I sällskap hade vi också Vanessa aka Barbie och hennes vackerunge Militsiya.
En extremt lyckad dagsutflykt som slutade med Best In Show-vinst både för vår fina juniorkille och Barbies lilla baby girl! Så nöjda var vi allihopa vid hemfärd! Måste nämna att det var en MKT ovanlig miljö för utställning. Insprängd i en gammaldags lantdjursmässa “Landsskuet” i Herning. 30.000 besökare minglade runt bland katter och.. kor! Många fler djur också, allt man kan tänka sig på en lantgård!

dk18b

dk18a

dk18c

En lillsemester till Tysklad/Tjeckien hann vi med också. Förenade nytta med nöje. Vackre unge Romanov fick lift ner till sitt nya hem, och på hemvägen plockade vi upp ett par nya spännande grabbar som vi tror ska bringa fina saker till vårt och våra goda vänners avelsprogram!

tysk
Nysvenskar!

Romanov fick en äventyrlig resa ner han, med besök på ett Toyota center i Wittenberg.. En fadäs vid tankning ställde till det så det blev en omväg hehe… Men han var snygg där bland alla fina bilar! 🙂

tyskl

Vi har ännu några magar på jäsning, för storkleverans under augusti månad. Så även ni som inte hann med att tinga en egen småsladd i denna första vända har nya chanser ganska snart hoppas vi!

Håll utkik på hemsidan och maila oss gärna vid intresse!

Sally2g

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *