ÅRETS UPPFÖDARE 2018 !!

ww18m

Team Kungsgarden, bättre gäng finns inte! Grattis till alla oss!

Svenska kattförbundet SVERAK har resultaten färdiga fär tävlingsåret 2018!
Och äntligen!! Vår uppfödning är Sveriges bästa på korthårssidan!

Som vi kämpat för detta, och äntligen gick det  hela vägen! Vi har många andraplatser bakom oss men förlorat tätpositionen med en ynka hårsmån. Galet stolta över våra vackra katter som tagit oss till toppen.

Ví har ställt ut sedan 2007, så lång vägs möda som ligger bakom våra framgångar.

Nr 1 bland bengaluppfödare har vi varit sedan 2014, vilket vi naturligtvis är mycket stolta och glada över. Men detta smäller ju högre, såklart.

Vi är ett härligt gäng som ställer ut Kungsgardenkatter, och där alla är lika viktiga för att vi ska få ihop höga poäng. Vi är så oerhört tacksamma för att så många ägare vill visa upp våra uppfödningar och vara fantastiska ambassadörer för båda vårt katteri men även rasen i stort.

TACK till er alla ! Ni vet vilka ni är!

KungsgardenCats är ju jag, (Ullis ), min dotter Fifi, och vår bästa vän Sanna. Som alltid finns för oss och katterna i ur och skur. Men framgångarna delar vi som sagt med alla våra utställande kattfamiljer och även de assistenter som älskar att visa våra katter och gör det med bravur. För att nämna några, Åsa, Birgitta, Vivi och Ann-Katrin mfl! Sån TUR att ni finns!!

Kungsgarden till vardags är även maken och sonen Henrik, som ställer upp och passar när vi är på utställningsresor land o rike runt!

Nu har redan nya utställningsåret börjat. Och jakten på nya titlar likaså. Men nu får vi allt njuta av detta en tid, är ju etthelt åår kvar tills vi vet hur det gick 2019.

Huraaa för oss!!

avelsarbete

En talande bild för kattupfödning……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *