World Winner Show 2019, i Freiburg, Tyskland

 

Så packade vi bilarna till sista helgen av oktober, och for ner till Sydtyskland. 7 glada kattägda och ett tiotal fyrbenta favoriter. Vi var i vanlig ordning ett gäng uppfödare som samåkte så det fanns både små devons och större bengaler med på färden!

15 timmar tog resan, men både vi och katterna är vana globetrotters, så allt gick jättebra.

Bengalerna fick en rysk domare, som vi faktiskt varken nånsin haft eller hört talas om… Alltid lite jobbigt läge när det är en så viktig utställning och man inte alls kan kalkylera med hur bra eller dåligt det kan komma att gå.

Nu gick det ju superbra! Fantastiskt! Våra underbara fyrbenta vänner drog hem bästa kattunge, bästa junior, bästa vuxna hona och bästa vuxna hane!! Och näst bästa vuxna hane!! BIV’en gick till SW KungsgardenCats Scooby Doo JW som kommit ända från brasilien med sin matte Maira, han tog därmed tätplatsen bland vuxna med sin pappa Underhunden hack i häl. BIV’et för de små gick till KungsgardenCats Butternut Pie, vår gulliga lilla kille som gillar att sjunga lite offentligt haha.

Labradoodle blev bästa hona, och Kungsgardencats Honey Drop bästa junior! Galet stolta såklart och så SKÖNT när det går riktigt bra även med en för oss helt okänd domare, så behöver inte avundsjuka tungor snattra om “kompisbedömningar”, vilket ju är typiskt för dåliga förlorare.

Det var riktigt god stämning detta år. Många trevliga uppfödare på plats och vi hade verkligen en superhelg! Lite bilder på våra snyggingar att njuta av!

   

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *