National Winner och Bästa vuxna hona! Labradoodle!

NW GIC KungsgardenCats Labradoodle JW

Vilken tjej, vilken resa, ett utställningsår i 250 km i timmen minst!

Labradoodle är en bedårande rar tjej med stark personlighet och charisma, som råkade få med sig oerhört många fördelar från bengalmallen när hon stöptes.

 

Lilla Labben debuterade på Birkas utställning i November 2018, med en Best In Show-vinst som resultat. Hon hann med en till utställning det året, på Ädelkatten i december, återigen där blev hon BIS! Så vi hade goda förhoppningar när vi vi gick in i 2019.

Men vem hade kunnat tro att hon skulle gå obesegrad genom sin kattunge- och juniortid!!? Helt fantastiskt. Redan i januari hade hon blivit Junior Winner, 5 raka vinster! Sen tuffade hon på. Charmade varenda domare hon mötte. Helt otroligt. 

 

I maj gick hon upp i vuxenklass, vi sa till varandra att nu fick vi vara beredda på att det inte skulle gå så bra eftersom hon ju är en ung vuxen tjej som ska tampas mot många år äldre vackra damer.

Men som hon har räckt till! Redan detta första år som vuxen har hon minst sagt ägt catwalken!
Med höga poäng vann hon ligan bland vuxna honor, OCH hon slutade även som 2019 års högst bedömda korthårskatt. Därmed landande hon den åtråvärda titeln National Winner! Den kommer skrivas in som NW framför hennes namn i stamtavlan. Stoltare än vi kan ingen vara! 

Detta år hoppas vi såklart dels på nya framgångar men också, ännu mer, på kattungar! Vi har bestämt oss för en stilig kille hon ska få dejta framöver…! Så håll korpgluggarna öppna! Stort tryck på dessa framtida -hoppas vi- superbarn! 

Fotograf Madeleine Johnsson tog ett par otroligt fina bilder på Labradoodle och domaren Aliosha Romeo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *