Äntligen nytt år och nya tag!

BLIR 2021 ÅRET DÅ VI FÅR EN SÅHÄR I BOLÅDAN ??? In my dreams…

Åh så enahanda det blev 2020, för oss alla här i världen.. 

Förutom att inget kan såklart vara värre än pandemin i sig så har vi under avdelningen “ilandsproblem” saknat utställningar något enormt. 

Det är ju vår stora morot med uppfödningen. Vi träffar likasinnande, många av våra bästa vänner, OCH vi träffar både många som redan köpt kisse hos oss och blivit del av stora extended cat family, men och också nya som förälskat sig i rasen och som på sikt kommer bli del av vår fantastiska kattresa! 

Inte minst vill vi ju visa upp alla våra fantastiska katter, vi har sparat ett par riktigt fina superpuddingar under 2020 som inte alls fått chansen på catwalken. Jätte jättetrist verkligen.

Men NU ser vi framåt, vi har laddat och vilat upp oss ett helt år, så med vaccin i sikte tänker vi att realistiskt borde det gå att hålla utställningar igen efter sommaren, och DÅÅ hoppas vi vara redo!

Vårens kullar förväntas droppa in från och med mars månad, och jisses så mycket spännande planer vi har! Tack vare våra fina fodervärdar har vi möjlighet att se fram emot en flera kullar än vad vi skulle kunnat ha här hemma. 

MAN KAN JU INTE ANNAT ÄN VARA TACKSAM FÖR VÅRA FODERVÄRDAR SOM TAR HAND OM VÅRA JUVELER PÅ ALLRA BÄSTA SÄTT! KUNGSGARDENCATS FLAMINGO VILAR MED SIN SYSTER!

 

Förutom att vi som alltid är pirriga över att få se vad våra stora stjärnkockar UnderDog och Dolphin rör ner i isina grytor är det ju såklart ett extra spänningsmoment med årets nya hunkar på bakfronten.

GREEN EYES

Green Eyes, född här hemma efter fantastiska föräldrar, är en individ som har i det närmaste allt vi önskar oss. Otroligt fantastiskt temperament, som en kelig elefantunge! Stor, grov, fint mönster och underbart rödguldig med härlig look kan vi knappt bärga oss tills han små sladdar ligger och knorrar i bolådorna. 

 

 

ARES

 

Ares, vår tyska kille, är också en kille som lovar fantastiskt gott. Så himla charmig, lugn men ändå med en liten räv bakom örat. Likaså han byggd som en tegelsten, klädd i helt makalösa varma toner med päls som sammet och med ett väldigt uttrycksfullt ansikte passar han perfekt in här på Kungsgarden. Vi hoppas såå han ska få till lite grytor på kokning under februari eller mars! Han är yngst av pojkarna och kommer därför användas aningens senare tänker vi.

Håll utkik här och på kattungesidan, nyheter kommer nog under februari, då vi har full koll på vilka parningar som gått vägen i första vändan! Spännande spännande!! 

För övrigt är vi stolta och tacksamma över att vårt samarbete med ROYAL CANIN och SVEDEA fortsätter!

Oerhört viktigt att ens katter äter det BÄSTA tänkbara och är försäkrade från TOPP till TÅ! 

Vi hoppas på ett mer händelserikt år 2021 och att få har mycket kontakt med er alla bengalälskare!

NU HAR VI VILAT FÄDIGT!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *